Founding Executive vezetők

2x3-600x900-corey-lindley-2020

Corey Lindley

Founding Executive, Chief Executive Officer (CEO)

Corey már több mint három évtizede tevékenykedik a közvetlen értékesítés globális világában. Megannyi összetett üzleti helyzetben feltalálta már magát, miközben élt és dolgozott már Hongkongban, Japánban, Kínában, Ausztráliában és természetesen az Egyesült Államokban is. Több felső ügyvezetői pozíciót is betöltött olyan két, milliárd dollárt meghaladó forgalmú, fogyasztási cikkekkel foglalkozó vállalatnál, amelyek direkt értékesítéssel viszik piacra termékeiket – köztük a doTERRA-nál.

Szakmai pályafutását kompetens és lojális csapatok kialakítása fémjelzi. A doTERRA-nál töltött idő szeretettel párosuló szenvedélyt ébresztett benne az emberek, köztük a Wellness Tanácsadó-vezetők, Törzsvásárlók, alkalmazottak és mindazok támogatása iránt, akik a vállalat kiterjedt, globális termesztői hálózatán keresztül kötelezték el magukat a doTERRA mellett. Szerezzük be a lehető legjobbat, és segítsünk a lehető legtöbbet – ez a szemlélet táplálja a munkája iránti szeretetét.

Számviteli alapdiplomájára MBA-fokozatot szerzett, szakmai pályafutását 1987-ben kezdte meg a világ egyik legnagyobb könyvelőcégének alkalmazásában, majd 1990-ben kezdett a közvetlen értékesítés világában dolgozni. Corey mindenféle sportért rajong, különösen a golfért, de siet leszögezni, hogy az az idő a legkedvesebb számára, amelyet fantasztikus feleségével, Janisszel, nyolc gyermekükkel és több mint 20 unokájukkal tölthet.

2x3-600x900-emily-wright-2020

Emily Wright

Founding Executive, President

Emily már a 90-es évek vége felé elmerült a közvetlen értékesítés és az esszenciális olajok világában, amikor az Amerikai Egyesült Államokban még alig-alig szerepeltek a köztudatban. Fiatal édesanyaként szimpatikusnak találta a támogatásnak azt a formáját, amelyet az esszenciális olajok kínáltak a számára, hogy gondoskodjon a családja egészségéről, és eltökélt szándéka volt, hogy a világ tudtára adja, micsoda kincsre bukkant. Az intuitív wellness és az emberek segítése iránti szenvedélye késztette arra, hogy ennek a rendkívül összetett üzletágnak minden aspektusát alaposan kiismerje, és áttörve az üvegplafont, ő lett a legelső nő az akkori vállalata történetében, aki vállalatvezetői pozíciót szerzett, és egyben az igazgatói testület tagja lett. Az éveken át stagnáló értékesítés mindössze három év alatt a háromszorosára nőtt, miután Emily megkezdte a közös munkát egy tehetséges igazgatói csapattal, munkatársakkal és területi vezetőkkel, hogy megvalósítsanak egy új elképzelést, új stratégiákkal.

Végül 2007-ben mégis lemondott az igazgatói pozíciójáról, mert a személyes értékrendje már nem állt összhangban azzal az iránnyal, amerre az esszenciális olajok iparága tartott. Tudta, hogy lennie kell egy jobb útnak, és a szívére hallgatva kitartóan a tisztaságra törekedett, aminek köszönhetően 2008-ban megszületett a doTERRA. Eltökélt szándéka, hogy minden háztartást ellásson a világ legtisztább és legnagyobb hatóerejű esszenciális olajaival, és mindent elkövet, hogy a doTERRA Co-Impact Sourcing kezdeményezésein keresztül világszerte emelje a közösségek életszínvonalát.

Az esszenciális olajok globális piacáról szerzett széles körű tapasztalatai és az emberi potenciál kibontakoztatása iránti elhivatottsága tökéletes kombinációt alkot ahhoz, hogy a doTERRA-val olyan vizekre evezzen, ahol korábban még senki sem járt. Emily ösztönösen felfigyel az adódó lehetőségekre, és képes összefogásban vezetni egy erős vállalati csapatot, Wellness Tanácsadókkal és vásárlókkal karöltve a világ minden tájáról egy-egy közös ügy érdekében. Semmi sem okoz számára nagyobb örömöt, mint látni az embereket fejlődni, és segíteni nekik a bennük rejlő potenciál lehető legteljesebb kibontakoztatásában.

A gyakorta a doTERRA lelkeként emlegetett Emily gondoskodó és igen tapasztalt vezető, akit már számos díjjal jutalmaztak, köztük a Utah Business 2018-as 30 Women to Watch (30 figyelemre méltó nő) díját, valamint a Salt Lake Chamber Women & Business kategóriájának 2018-as Pathfinder (Úttörők díja) elismerését is magáénak tudhatja. Mégis arra a legbüszkébb, hogy négy csodás gyermek édesanyja, két imádnivaló csöppség nagyija és egy szerény lelkű cowboy felesége lehet.

2x3-600x900-dr-hill-2020

Dr. David K. Hill

Founding Executive

Nehéz lenne olyan aktív doTERRA Wellness Tanácsadót találni a világon, aki ne ismerné és csodálná Dr. Hillt. Belülről fakadó képessége az odafigyelésre, a szeretetre és a tanításra eleve ritka kombináció, amelyet még tovább gazdagít a tiszta esszenciális olajokkal kapcsolatos, széles körű tudása, valamint az arra vonatkozó ismeretei, milyen kollektív és egyéni megoldásokat kínálnak az olajok az egészség és az általánosan jó közérzet fenntartására. Founding Executive-ként Dr. Hill több ezer Wellness Tanácsadó mentora volt már, amivel nagyban hozzájárult a szervezetre jellemző egyedülálló kultúra kialakításához. A doTERRA vezető esszenciálisolaj-szakértőjeként folyamatosan próbára teszi csapatát, hogy kizárólag a legjobb minőségű növényeket és összetevőket kutassák fel, miközben a legszigorúbb biztonsági előírásoknak felelnek meg. Nyíltan megosztja tudását, hogy mindenki számára lehetőséget teremtsen élni Földünk ajándékaival, miközben szüntelenül új és izgalmas termékeket fedez fel a piac számára.

Dr. Hill arra biztatja az orvosi közösséget, hogy az emberek teljes személyükben való kezelése és az általános jóllét támogatása során a kiegészítő lehetőségeket is vegyék számba. Olyan jövőben bízik, ahol az esszenciális olajok használata és a modern gyógyászat megfér egymás mellett az orvosi rendelőkben, hogy az embereknek még több lehetőségük legyen saját döntéseket hozni egészségük védelme kapcsán. Addig is, amíg erre sor kerül, ő folytatja együttműködését az orvosok közösségével, tanulmányokon és vizsgálatokon keresztül, valamint hozzáértő orvosok bevonásával.

2x3-600x900-david-stirling-2020

David Stirling

Founding Executive

David Stirling korábbi CEO olyan különleges látásmóddal vezette a vállalatot, hogy a dōTERRA közben a világ legnagyobb és legmegbízhatóbb esszenciálisolaj-vállalatává nőtte ki magát.

2022-ben Davidet felkérték Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza misszióelnökének Örményországban és Grúziában, aminek következtében lemondott a CEO-ként betöltött posztjáról. Ennek ellenére továbbra is szolgálatkészen látja el tanácsokkal a dōTERRA testületét, amennyire az ideje engedi. David természet adta tehetséggel terelte korábban még sosem látott világméretű növekedés irányába a vállalatot – a megnyitásra alkalmas új piacok azonosítását és a figyelemreméltó Co-Impact Sourcing-kezdeményezések felügyeletét is beleértve.

Vezetői szemléletmódjának középpontjában továbbra is az emberek növekedése és fejlődése áll – kedvességével és szolgálatkész hozzáállásával mentorál másokat. David legkimagaslóbb eredményei azok a barátságok, kalandok és a mások támogatására nyíló lehetőségek megragadása, amelyeket a vállalat növekedése és sikerei hoztak a dōTERRA családja számára.

2x3-600x900-greg-cook-2020

Greg Cook

Founding Executive, Chairman of the Board

A több mint 25 éves, négy kontinensre kiterjedő karriert maga mögött tudó Greg már viharedzett vállalatvezetőnek számít, aki kulcsfontosságú és megbízható partnerek globális hálózatával működik együtt. Greg már a doTERRA kezdeteitől fogva gyakorolja egyedülálló képességét, hogy a korlátokon túltekintve új lehetőségeket fedezzen fel, amely nagyban meghatározta Founding Executive-ként való közreműködését a stratégiai tervezésben és az emberek odaadó támogatásában a vállalat példa nélkül álló növekedése folyamán. Nélkülözhetetlen szerepe volt a doTERRA világszintű üzleti és jótékonysági eredményeiben.

Greg élt már Afrikában, Európában, Észak-Amerikában és legutóbb Ázsiában is. Ő és családja nemrégiben tértek vissza Sanghajból, Kínából, ahol azon elköteleződésének tett eleget, miszerint hosszú távra szóló kapcsolatokat és lehetőségeket építsen ki a doTERRA számára Nagy-Kína térségében. Gregnek mérhetetlen örömöt szerez a humanitárius munka, és gyakran kezd saját, illetve a doTERRA Healing Hands Foundation™ közbenjárásával megvalósított kezdeményezésekbe, hogy segítsen jobbá tenni az emberek életét szerte a világon.

Greg nemzetközi kapcsolatok szakon szerzett alapdiplomát a Brigham Young University hallgatójaként. Az utazás, horgászás, olvasás és az aktuális eseményekről való tájékozódással együtt legnagyobb örömét a feleségével, Julie-val és az öt gyermekükkel közös időtöltésben leli.

2x3-600x900-mark-wolfert-2020

Mark Wolfert

Founding Executive

A doTERRA egyik Founding Executive és Founding General Counsel szerepét betöltő Mark a mai napig kulcsfontosságú munkát végez a doTERRA tiszta termékekre, tiszta üzletvitelre és tiszta célokra – legfőképpen pedig a tiszta emberszeretetre – való törekvése terén. Éles eszű, jószívű vezetőként Mark doTERRA-alkalmazottak és Wellness Tanácsadók ezreit mentorálta már, hogy a komfortzónájukból kilépve segítsenek másokon.

A doTERRA Healing Hands Foundation™ és más jótékony célú kezdeményezések vezetését felügyelő Founding Executive szerepében ő mutat irányt azon küldetésünk számára, hogy világszerte megadjuk az embereknek és a közösségeknek a lehetőséget, hogy pozitív és fenntartható változásokat érjenek el, valamint hogy megtanulják, hogyan boldoguljanak önállóan. Mark munkásságának számos világszintű eredményét láthatjuk az emberkereskedelem elleni harc, az oktatás, a tiszta ivóvíz és az egészségügyi ellátás biztosítása, a gyermekek támogatása, a nők felkarolása, a természeti katasztrófák elhárításában való segédkezés és az emberek önálló boldoguláshoz segítése terén. Mindig lelkesedéssel tölti el, ha olyan doTERRA Wellness Tanácsadókat támogathat, akik igyekeznek a saját közösségeik javát szolgáló tevékenységeket folytatni a doTERRA Healing Hands™ partnerprojektjein keresztül.

Mark és felesége, Carol öt gyermeket nevelnek, akik ugyancsak osztoznak a szenvedélyén, hogy másokat a legjobb énjük megvalósítására sarkallva támogasson.

2x3-600x900-rob-young-2020

Rob J. Young

Founding Executive

Amikor a doTERRA elindításán szorgoskodó csapat még csak alakulóban volt, szükség volt egy olyan ipari marketinges és vállalati kommunikációs szakemberre is, aki az új kínálat kifejlesztését és megosztását egyengeti majd. Rob tehát már a kezdetektől közreműködött, hogy a doTERRA egy integratív egészséget és általános jóllétet támogató vállalatként jöhessen létre, valamint hogy világvezetővé válhasson az aromaterápia és az esszenciális olajok globális piacán. A fogyasztói termékek terén szerzett 25 éves tapasztalata és a rá jellemző intuitív és leleményes megközelítés mind hozzájárult ahhoz, hogy vállalatvezetővé, stratégiai partnerré és általában véve olyan egyéniséggé válhasson, akivel mindenki szívesen működik együtt.

Rob széles körű és elmélyült ismeretekkel rendelkezik a bőrápolás, a személyes higiéniai és háztartási fogyasztói termékek, valamint az egészséges táplálkozást támogató termékek és programok kidolgozása és marketingje terén, ezért sokan fordulnak hozzá megoldásokért. Óriási szíve van, és gyakran keresi a módját, hogy a doTERRA Co-Impact Sourcing-kezdeményezései és a doTERRA Healing Hands Foundation™ révén támogassa a rászorulókat. Rob és felesége, Debbie öt gyermeket nevel, első lányunokájuk érkezése óta pedig már büszke nagyszülők is.