doTERRA Törzsvásárlói regisztráció

Legyél Te a családod gyógyítója!

Segíts családtagjaidnak, barátadinak egészségesen élni a doTERRA illóolajok felhasználásával.

Kezdd el még ma!

A dōTERRA regisztráció nem jelent olyan elköteleződést, ami számodra bármi olyannal járna együtt, amit nem szeretnél, vagy nem kényelmes számodra.

01.

Nyiss törzsvásárlói fiókot!

Így lesznek Neked is saját doTERRA olajaid

02.

Válassz tagságot!

Törzsvásárlóként érdemes csatlakoznod, ha szeretnéd használni az olajokat.
Tanácsadóként érdemes csatlakoznod, ha üzletszerűen szeretnél vele foglalkozni.

03.

Kész vagy! Vásárolj 25% kedvezménnyel

Amikor a doTERRA tagja leszel, egész éven át 25%-os megtakarítással vásárolhatod meg a termékeit.
A doTERRA utazásod itt kezdődik!

A dōTERRA család folyamatosan növekszik.

0% KÖTELEZETTSÉG? 100% LEHETŐSÉG NEKED!

CSATLAKOZZ TE IS!

Ma már

0

Törzsvásárló és tanácsadó van a dōTERRA-nál

Miért érdemes dōTERRA törzsvásárló lenni?

 25% kedvezmény

levásárolható hűségpontokat gyűjthetsz

a szállítási költség visszatérítődik hűségpont formájában

jogosultság a hónap ingyenes dōTERRA termékére

minden hónapban egy terméket kedvezményesen vásárolhatsz

a rendelések során kapott hűségpontokat a későbbiekben ingyenes termékre tudod beváltani

Ismerd meg a részleteket!

A doTERRA küldetése, hogy népszerűsítse és alkalmazhatóvá tegye az otthoni illóolaj alkalmazást, a természes megoldásokat, a vegyszermentes életet olyan olajokat adva szakértelem nélküli édesanyák kezébe, amelyeket biztonságosan tudnak alkalmazni a mindennapokban felmerülő kihívásokban. A személyes tapasztalatom szerint ez meg is valósul, mert rengeteg édesanyával működöm együtt V.I.P. közösségünkben, akik egytől egyik gyorsan elsajátították az illóoolajok alkalmazásának lehetséges módjait, megtanulták mi mire jó, mikor mihez tudnak fordulni, ha támogatásra van szükségük a gyerekeknél vagy másnak a családban. Hatékonyan és eredményesen alkalmazzák az olajokat, ezzel egy egészen újfajta egészségkultúrát továbbadva nekik, hiszen ők már úgy nőnek fel, hogy tudják: mindenre van egy olajunk!

A rugalmas mód:
Ha a regisztrációs díj vállalásával (25euro) csatlakozol. Ezzel már az első vásárlás során is jogosult vagy a 25% kedvezményre. Előnye az, hogy úgy állítod össze a kosarad tartalmát, ahogy az számodra megfelelő. Amennyiben csak egyetlen olajat rendelsz, akkor is megkapod ezt a jelentős kedvezményt.

A praktikus mód:
Válassz az előre összeállított kezdő készletek közül, amelyek a családban előforduló gyakori fizikai és érzelmi problémákra fognak hatékony megoldást adni. Ebben az esetben nincs külön regisztrációs díj, ráadásul így még többet spórolhatsz, mintha egyenként válogatnád össze az olajokat.

Törzsvásárlóként érdemes csatlakoznod, ha szeretnéd használni az olajokat és a dōTERRA egészséges életben támogató eszközkészletét. Már az első vásárlás alkalmával 25% kedvezménnyel rendelheted meg azokat a termékeket, amelyekre szükséged van és élvezheted az LRP vagyis a lojalitás program minden előnyét, vagyis a havi ajándékokat, pont jóváírásokat, szállítási költség visszatérítést. Erről kicsit lentebb, bővebben is tudsz informálódni.

Tanácsadóként érdemes csatlakoznod, ha az olajok alkalmazásán túl, Te is szeretnéd az olajokat megosztani másokkal és hozzájárulás lenni mások számára azzal, hogy elkötelezett, felkészült módon támogatod őket az illóolajos életmódjukban. Mindebben természetesen segíteni foglak Téged minden tapasztalatommal és tudásommal.
Amennyiben szeretnél csapatunk tagja lenni akkor válaszd ezt a lehetőséget!

A dōTERRA megadja neked azt a szabadságot, hogy akkor és úgy vásárolj, amikor és ahogyan szeretnél. Nincs havi limit.

Amennyiben csatlakozol az  LRP Hűségprogramhoz (Loyalty Rewards Program), ami havi hűség rendelést jelent, akkor a következők szerint részesülhetsz előnyökben:

Vásárlásaid után pontokat írnak jóvá számodra, ennek mértékét az határozza meg, hogy mennyi ideje használod az olajokat és egyéb termékeket, illetve hogy milyen értékben vásárolsz. Minden termék rendelkezik pontértékkel (PV) általában 1 PV 1 euronak felel meg. Újra levásárolható pontokban íródik jóvá a szállítási költség is. A jobboldali táblázatban láthatod a kedvezmények szintjeit.

Beállított LRP rendelésed tehát további 10-30%-ig terjedő kedvezmény megszerzéséhez segít hozzá és ahhoz, hogy jelentős értékű ajándékokban részesülj.